Haiglas on endiselt näitlejad Rednar Annus ja Marika Korolev ning ka kaks teises autos viibinud väikest last.

Tartu ülikooli kliinikumi avalikussuhete spetsialist Ene Selarti sõnul tahavad näitlejad praegu rahu ja vaikust. Selle nädala alguses välja antud avalduse põhjal loodavad mõlemad publiku ette naasta 2007. aasta alguses.
Hetkel ei ole veel teada, millal õnnetuses viga saanud koju võiksid pääseda. „Ei saa siin veksleid välja jagada, raviarst otsustab seda,” rääkis Selart. „Ma ei saa öelda, kas see on aja küsimus, millal nad haiglast välja saavad.”

Stabiilses seisus on ka mõlemad lapsed. „Ühegi nende (haiglasse sattunud inimese) seisund ei ole mingis mõttes kriitiline, kõik on paranemas. Kuuest üks on ka haiglast lahkunud, nüüd toimub normaalne etapiviisiline üleminek tavaellu,” avaldas Seilart ning kinnitas, et midagi hirmutavat haiglas olevate inimeste tervislikus seisukorras enam pole.

Jõgevamaal toimus 4. novembril raske liiklusõnnetus, milles hukkus kolm inimest, nende seas ka näitleja ja lavastaja Dajan Ahmet. Vigastustega viidi haiglasse Rednar Annus, Anne Veesaar ja Marika Korolev. Õnnetus juhtus Mõhkküla teeristis, kus põrkasid kokku sõiduauto Ford Mondeo ja väikebuss Hunday Trajet. Seni teadmata asjaoludel kaldus Ford Mondeo vastassuunavööndisse, liiklusõnnetuses hukkusid Ford Mondeos sõitnud mees ja naine ning Hundays sõitnud näitleja ja lavastaja Dajan Ahmet.