Pärast seda, kui suvel õnnestus Kristiine Prisma Peremarketis kahel 17-aastasel noorukil õlut osta, algatas politsei müüja suhtes väärteomenetluse ning saatis Tallinna linnavalitsusele ettepaneku kaaluda kaupluse alkoholimüügi loa tühistamist, ettevõte sai asjast teada alles siis, kui menetlus läbi ja müüja töölt lahkunud oli, kirjutab Postimees.

Tallinna linnavalitsus toetas politsei ettepanekut võtta Kristiine Prismalt alkoholimüügiluba ning lõpliku otsuse peab langetama Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb.

Korb kinnitas eile ajalehele, et täna hommikul on otsus olemas ning lisas, et linnal pole õigust trahvi teha, vaid õigus müügiluba alles jätta või ära võtta.

Kristiine Prisma Peremarketi juhataja Margus Musthallik ütles eile, et ootab linnaosavalitsuselt õiglast otsust. "Varem pole Kristiine Prismas selliseid probleeme olnud ja ka sisekontroll pole selliseid juhtumeid avastanud," kinnitas ta.

Kaupmeeste liidu juhatuse hinnangul võiksid kontrollorganid teha koostööd kontrollitavate ettevõtetega ning teavitada firmat tulemustest, liidu juhatuse esimehe Heiti Allmäe arvates pole õiglane esimesel korral müügiluba ära võtta, selle asemel võiks teha trahvi.