„Seda rääkis Kruuda mulle siis, kui meil oli juttu Sporditähe tagasiostmisest,“ rääkis ärimees Donatas Narmont Päevaleht Online’ile. „Ta ütles, et saab ka eraldi osta (Sporditähte – toim.), aga et tal on üks kindel huviline olemas,“ lisas Narmont. Ärimees plaanis Sporditähte tagasi osta paari nädala eest.

Kas Kruuda väide hädises seisus meediaimpeeriumi ostuhuvilise kohta peab paika, pole Narmonti sõnul siiski sugugi kindel ja tegu võib olla ka blufiga.

Küsimusele, kas väidetav investor võib olla seotud Oliver Kruuda parteiliste huvidega, ei anna ärimees ei eitavat ega jaatavat vastust. „See võib puudutada Kruuda parteihuvisid, sest ära võib ju osta kogu kupatuse, aga käigus hoida ainult telekanalit, vähemalt valimisteni,“ lisas Narmont.

Kalev Meedia juht Alar Pink ettevõtte võimaliku ostja kohta midagi ütlema ei soostunud. "Selle kohta peaks rääkima ikka omanik," nentis ta. Oliver Kruudat aga kommentaariks tabada ei õnnestunud.

1992. aasta keskpaigast ilmuma hakanud Sporditäht läks koos Inreko Pressi aktsiatega Oliver Kruuda Kalev Meedia omandusse 2006. aastal ning nüüd on Inreko Pressi endine suuromanik Donatas Narmont huvitatud ajakirja tagasiostmisest ja päästmisest.

Oliver Kruuda 2006. aasta sügisel rajatud meediaimpeeriumi tabas hukk selle aasta alguses, kui ärimees oli sunnitud esmalt sulgema kõik oma 11 ajakirja, millele järgnesid uudised telekanali ja portaali töö koomale tõmbamisest.

Eile vahendas Eesti Päevaleht Oliver Kruuda nendingut, et ta ei suuda meediaäriga enam omal jõul jätkata.