Reformierakonna pressiteade

Kell 12.13

Reformierakonna peasekretär: teen ettepaneku moodustada erakonnasisene Tarkade Kogu.

Martin Kukk: „Teen järgmisel nädalavahetusel toimuval Reformierakonna üldkogul ühe väga konkreetse ettepaneku: moodustada sõltumatutest erakonnaliikmetest koosnev Tarkade Kogu, mis hindab erakonna igapäevast toimimist ja hakkab esitama erakonna juhatusele konkreetseid ettepanekuid.”

Reaktsioon
Irvhambad hakkasid kohe küsima, kuidas ikkagi erakonnast leitakse „sõltumatud” liikmed. Samuti avaldati sotsiaalmeedias kiitust, et parteikontor on lõpuks otsustanud terad sõkaldest eraldada.

E-kiri erakonna kontorist

Kell 12.46

Lisakommentaar

Kukk: „Sisuliselt oleks tegemist inimestega, kes ei kuulu ühtegi valitavasse kogusse ega ole meil tööl. Need võiks olla kriitilisemalt erakonna suhtes meelestatud liikmed, kes saaks siis läbi viia erakonnas liikmete küsitluse ja selle põhjal koostada ettepanekud erakonna juhatusele arvamusena.”

Reaktsioon
Sotsiaalmeedias avaldati arvamust, et esitatud kriteeriumide järgi passiks Tarkade Kogusse päris hästi Silver Meikar.

Reformierakonna pressiteade

Kell 15.09

Martin Kukk: erakonna Tarkade Kogu liikmekandidaadid võiksid olla Atonen,

Kirsipuu, Astok ja Fjuk

„Minu isiklikul hinnangul võiksid headeks kandidaatideks Tarkade Kogusse olla näiteks Meelis Atonen, Valve Kirsipuu, Hannes Astok ja Ignar Fjuk,” ütles Kukk. „Nende näol on tegemist inimestega, kes alati osutavad probleemidele, kui nad neid näevad, ning omavad pikaajalist kogemust Eesti demokraatia arendamisel.”

Reaktsioon
Sotsiaalmeedia slängis: WTF MOTT LOL???