Koostöö lõpetamise otsuse katalüsaator oli Levadia laupäevane suur pettumus, kui koduplatsil piirduti tabeli tagumise otsa meeskonna Viljandi Tuleviku vastu 1 : 1 viigiga. Tulevik lõi viigivärava alles 88. mänguminutil, kui Levadia kaitsja Markus Jürgenson madalale tsenderdusele ette jäi ning palli õnnetult oma väravasse suunas.

Sealjuures on märkimisväärne, et hoolimata pettumust valmistavast viigist ei ole levadialased tiitliheitlusest veel sugugi päriselt väljas: kolmapäeva õhtul peetakse suur kohtumine tabeliliidri FC Floraga, enne seda on Levadial 28 kohtumisega kirjas 64, Floral 27 mänguga 66 punkti.

38-aastane serblane Rogić jõudis Eestis töötada pisut üle kahe aasta: 2017. aasta maikuus palgati ta FCI Tallinna juhendajaks ning sama aasta lõpus sai ta FCI Levadia meeskonna peatreeneriks, kui FCI Tallinn ja Levadia ühinesid. Varem oli Rogić töötanud abitreenerina kodumaa mitmes klubis ning täitnud sama rolli ka näiteks Serbia ja Ghana rahvuskoondise juures. FCI Tallinn oli esimene klubi, kus Rogić on peatreenerina töötanud.

Levadias tegi Rogić küll mitu uuendust, et klubi ja meeskonda veel professionaalsemaks muuta, kuid tulemused jäid kokkuvõttes alla ootuste: mullu jäädi Premium liigas tiitlita ja lõpetati hõbedal ning ka tänavu ollakse seni olnud Floraga võrreldes tagaajaja rollis. Eurosarjas jäi Levadia Rogići juhtimisel mõlemal aastal pidama esimesse eelringi. Eriti valus oli kaotus tänavu, kui Islandi klubi Stjarnani vastu langeti konkurentsist seetõttu, et lisaaja viimastel minutitel lasti endale värav lüüa.

Kaks tiitlit Levadia Rogići juhendamisel siiski võitis: 2018. aastal triumfeeriti nii superkarikafinaalis kui ka Evald Tipneri karikavõistlustel. Klubi prioriteedid olid aga mõistagi Eesti meistrivõistlused ja eurosari, kus Rogić juhtkonna seatud lati maha ajas. Mõni asjatundja imestas juba selle üle, et klubi võrdlemisi lühikese süütenööri poolest tuntud omanik Viktor Levada Rogićile juba mulluse hooaja pärast sulge sappa ei pannud.

Levadia peatreeneri kohusetäitjaks määrati hooaja lõpuni senine abitreener Vladimir Vassiljev. 31-aastane Vassiljev on alates käimasolevast suvest ka Eesti rahvuskoondise abitreener.