Kristiine linnaosa Löwenruh’ parki paigaldatakse 58 valgustit ja pannakse maha kaks kilomeetrit kaablit. Pargivalgustuse paigaldustööd lõpetatakse detsembri teisel nädalal.

Lisaks pargiteedele saavad eraldi proÏektorvalgustuse Löwenruh’ lõvi, ajalooline jääkelder ja pargis olev veesilm. Valgustuse paigaldab Tallinna kommunaalameti tellimusel AS Elero Elektritööd. Valgustite alus-plaani autorid on arhitektid Kersti Lootus ja Katrin Etverk. Tööd lähevad maksma miljon krooni.

2007. aastal kavatseb Tallinn teha investeeringuid 14 pargi jaoks, avada Bastioni käigud, projekteerida ja alustada Rocca al Mare rannapromenaadi ehitust ning tellida projektid Katariina kai konserveerimiseks, Lõime tänavale esplanaadi rajamiseks ning Männi parki lava ja kõlakoja ehitamiseks.

Juba järgmise aasta jaanuaris on kavas avada Rootsi ja Ingeri bastioni alused käigud. Kultuuriväärtuste ametile eraldatakse bastioni 380-meetriste käikude renoveerimise lõpetamiseks ja Plate torni renoveerimiseks kümme miljonit ning kommunaalametile Skoone bastioni rekonstrueerimiseks viis miljonit krooni.

Kadrioru Luigetiigi ümbruse rekonstrueerimiseks on volikogule kinnitamiseks saadetud eelarves ette nähtud 13,7 miljonit. Kesklinna Falgi pargi rekonstrueerimiseks on kavas eraldada 1,5 miljonit.