2010 – Piret Lakson ja Laura Mallene;

2011 - Laura Mallene;

2012 - Piia Puuraid;

2013 - Kristjan Pihl;

2014 - Ann-Marii Nergi;

2015 - Urmas Jaagant;

2016 - Laura Mallene."

"Loomulikult teevad meie kirjastusele kõik nominatsioonid ja esikohad palju rõõmu, kuid üks kategooria on kujunenud meile aastate jooksul eriti lähedaseks. See on aasta parima noorajakirjaniku kategooria. Oleme võitnud neid seitse aastat järjest, olles sellega seadnud endale teatava pinge ning teistele lootuse see tiitel meilt ära näpsata. Minu arvates on see noorte seas tekitanud väga hea atmosfääriga konkurentsi, mida oli näha ka nominentide tööde ülevaatamisel. Muidugi teeb Mihkel Tamme esikoht rõõmu, kuid selle taga on olnud ka paar aastat erakordset visadust, töökust ja õppimisvõimet," lausus Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald. "Need märksõnad on iseloomustanud kõiki meie juurde tulnud noori, kes on hiljem ka tööle jäänud."

Miks on Ekspress Meedia väljaanded, peamiselt Päevaleht, võitnud parima noore tiitli seitse aastat järjest?

"Seda oleme ise endalt küsinud ja selle vastu on ka teised huvi tundnud. Kindlasti on tõesel vastusel palju tahke, kuid neist tasuks eraldi rõhutada mõnda: me usaldame noortele suuri teemasid; meie noorte kõrval on väga palju suure südame ja abivalmis staažikamaid ajakirjanikke; Ekspress Meedia erinevate kanalite vahel on noortel, ja ka vanematel, võimalik proovida kiiretest veebiuudistest kuni aega nõudvate saadeteni Delfi TVs. Mihkel on just sellise kiirkadalipu ka läbinud ja saanud väga tugevaks ajakirjanikuks. Nagu ka kõik teised, kes aastate jooksul kroonitud aasta parimaks noorajakirjanikuks."

Mihkli 2017. aasta kõige silmapaistvamad teosed olid end Vene sõjaväeluure ohvitseriks bluffinud (?) Villem Rooda paljastamine ja äkkvisiit Indiasse, kus vabastati eetlastest laevakaitsemeeskond.

Kõigil, kel soov lugeda Mihkel Tamme ja teiste perspektiivikate noorte ning ka kogenumate ajakirjanike töid, on seda võimalik teha tellides Eesti Päevaleht SIIT.