Ma ei saa küsimusest aru – eelnõu poolt hääletas ju 51 inimest. Kas te küsite nende kõigi käest, miks nad poolt hääletasid? Aga minu põhjus on väga lihtne: toetasin selgelt seda, et eelnõu lugemiselt välja võetaks ja komisjoni tagasi saadetaks. Seda ei sündinud ja ma olin väga kurb.

Olen kogu aeg öelnud, et meedia ja nende, keda meedia käsitleb, suhe peaks olema võlaõiguslikult selgemal alusel. Kui seda eelnõu poleks vastu võetud ja oleks uuesti arutusele läinud, siis ei oleks praegune riigikogu koosseis seda enam arutada jõudnud, see oleks võtnud liiga kaua aega.

Mina olen aga valmis – kui on selgeid kommentaare või täiendusi – sellele seadusele kas või nädala pärast esitama parandusettepanekuid.

Ma arvan, et nende järele võiks vajadus tekkida ühel juhul – siis, kui selgub, et selle eelnõuga on tehtud väga suur viga. Samal ajal ei tundu mulle, et olukord, mis nõuaks veidi tagatuma info esitamist, saaks kedagi kahjustada. Kui meedia kirjutab tõde ja ainult tõde, ei ole ka sõnavabadusega probleeme.