Eile õhtul Tallinna lauluväljakul esinenud Thomas Anders ja Dieter Bohlen Modern Talkingust jäid maha hommikusest Riia–Tallinna lennukist ning jõudsid Tallinna erabussiga alles pool kaheksa õhtul. Kontserdi alguseks kell kümme olid andunumad fännid vihmases ilmas oma iidoleid oodanud juba neli tundi.

“Ma söön täna juba kolmandat ‰a‰lõkiportsu,” teatas Mait (23) Jõgevalt eile enne kontserdi algust. “Hommikult tulin ülikoolist otse eksamilt Tallinna. Teadnuksin, et pean siin neli tundi niisama ootama, siis oleksin vahepeal maganud, sest eksami tõttu on jäänud kolm ööd magamata.”

Galina (32) tuli Eestisse otse Moskvast. Tõelise fännina külastas ta ansambli kontserte ka Leedus ja Lätis. Paljaste säärte ja käsivartega naine ei pea vihmast ilma millekski ning oma iidolitele on ta valmis järgnema kasvõi maailma lõppu.

Modern Talking jõudis valge limusiiniga lauluväljakule viis minutit pärast poolt kümmet. ·a‰lõki- ja õllekaubandus tegi suurepärast käivet ning esimesed fännid jõudsid omavahel juba kähmeldagi. Rahva arvu hinnati kümnele tuhandele.

Esimesed fännid üritasid juba kaks ja pool tundi enne kontserti kiljudes oma iidoleid lavale meelitada.

Margit (28) Tallinnast võttis kontserdile, nägemaks noorpõlve iidolit, kaasa pisitütre Mari (5). “Mul on kodus kolm Modern Talkingu plaati, mida ma kunagi kuulasin ööpäev läbi. Kui kuulsin, et nad Eestisse tulevad, oli võimatu, et poleks neid vaatama tulnud.”

Modern Talking alustas megahitiga “You’re My Heart, You’re My Soul” täpselt kell kümme. Läikivas pintsakus Dieter Bohlen traditsiooniliselt kitarriga ja mustas pintsakus Thomas Anders mikrofoni ees.

Vahepeal vaibunud vihma tõi Modern Talking uuesti välja. Thomas Anders ütles enne algust veel “Tere, Eesti” ning vabandas kontserdi hilinemise pärast, lubas kõikidele head show’d, kuid ei julgenud lubada, et vihm lakkab. Poolteise tunni jooksul esitas ta oma vanu ja ka uusi lugusid. Kogu kontsert esitati live’ina.