Ilmajaama andmetel on öö vastu homset vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 2-7, saartel tugevneb hommikuks 7-10 meetrini sekundis.

Hommikul pilvisus tiheneb ning alates saartest hakkab sadama lörtsi ja vihma. Õhtuks jõuab sadu Ida-Eestisse. Kohati on jäiteoht. Puhub lõunatuul 4-10, saartel puhanguti kuni 13 m/s.

Õhutemperatuur jääb öösel miinus kaheksa ja miinus kahe kraadi vahele. Päeval tuleb üks kuni viis kraadi sooja.

Pühapäeva öösel on pilves ilm, sajab lörtsi ja vihma, hommikul sadu lakkab. Päeval on vahelduva pilvisusega, oluliste sademeteta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, päeval saartel kuni 14 m/s. Öösel tuleb kuni kolm kraadi sooja, päeval kaks kuni viis kraadi sooja.

Esmaspäeval on pilves selgimistega ilm. Öö tuleb oluliste sademeteta, päeval sajab kohati vihma. Puhub lõunatuul 5-11, saartel kuni 14 m/s. Öösel tuleb kuni neli kraadi sooja, päeval kolm kuni kaheksa kraadi sooja.

Teisipäeva öö on pilves, päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Öö on olulise sajuta, õhtupoolikul sajab mitmel pool vihma. Puhub lõunakaarte tuul 5-11 m/s. Öine õhutemperatuur jääb nulli ja kolme soojakraadi vahele, päeval tuleb kolm kuni üheksa kraadi sooja.