Seevastu järgmine nädal toob krõbeda, kohati isegi kuni 12-kraadise külma, selgub EMHI nädalaprognoosist.

Täna aga on suhteliselt soe ilm ja peamiselt sajab lund või lörtsi. Päeval läheb lumesadu üle lörtsiks ning õhtul lõuna pool vihmaks. Puhub tugev idatuul, õhtul pöördub tuul kagusse ja nõrgeneb. Sooja on 0-4 kraadi, õhtuks ilm soojeneb ja temperatuur tõuseb kuni kuue plusskraadini.

Homme sajab suuremas osas Eestist aeg-ajalt vihma, kuid põhjarannikul võib tulla lörtsi. Tuul pöördub taas kirdesse ja tugevneb. Sooja tuleb 1-7 kraadi.

Laupäeval püsib Läänemere lõunaosa kohal oleva madalrõhuala ja põhjapoolse külma kõrgrõhuala vastasseis. Kirdetuul on tugev, vihm asendub lörtsi ja lumega. Sooja tuleb 0-4 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhuala Kesk-Euroopast Venemaa poole ja seega on tugeva põhjakaarte tuulega külmal õhul tee meie poole vaba. Miinustemperatuur koos kerge lumesajuga haarab kogu Mandri- Eesti (0...-3ºC), saartel sajab peamiselt lörtsi ja õhutemperatuur on nullilähedane.

Esmaspäeval ja teisipäeval külm kõrgrõhuala tugevneb. Ilm püsib selge ja külma on  -3...-9, teisipäeva öösel ja hommikul kohati kuni -12 kraadi.  Kolmapäevalgi suuremat lumesadu oodata ei ole, kuid külma on endiselt -3...-9 kraadi.