Mõlemad pangad on välja pannud mitmeliikmelise meeskonna, kes aktiivselt ning kohati ka pealetükkivalt jagavad infot noortekaartide ning nendega kaasnevate soodustuste kohta.

Pankade esindajad teevad juttu kõigi avalduse esitajatega, jagades komme ja energiajooke. SEB loosib kaarditaotluse täitjate vahel välja ka reisi Londonisse. Hansapanga kaarditaotleja saab pangalt kingituseks pääsme klubisse või kohvikusse.

Tallinna tehnikaülikooli pürgijatele SEB Ühispanka tutvustava Ave sõnul sõlmivad nemad päevas ligi sada avaldust. Vaid kaks inimest kümnest keeldub pakkumisest. Ligi nädalaga on Ühispank kogunud TTÜ-s umbes 600 taotust. Tehnikaülikoolis sisseastumisavalduse esitanud Julia ja Igor täitsid mõlemad ka taotluse noortekaardi saamiseks ega leidnud selles, et pangad vägagi aktiivselt noori kliente meelitavad, midagi häbiväärset. “Kui tasuta saab ning kaasa tuleb mitmeid soodustusi, ei näe mina selles midagi halba,” märkis Igor.

Hansapanga turundusjuhi Maren Talvistu sõnul ollakse kohal kõigis suuremates ülikoolides ning vastavalt kokkuleppele ka väiksemates. “SEB Ühispank on esindatud kümnes suuremas ülikoolis ning kampaania kestab septembri alguseni,” tutvustab panga kommunikatsioonijuht Silver Vohu.