Kodutuks jääb pere seetõttu, et Margus ja Danske Bank sattusid koos õela ja nutika petuskeemi ohvriks, kuid kohtuotsuse kohaselt peab selle eest vastutama ainult Margus.

Panga kasuks tehtava sundmüügini viinud sündmused said alguse 2008. aastal, kui väikeettevõtja Margus tutvus mehega, kes nimetas end Tarmo Sääseks. Sääse head kombed, väljapeetus ja kerge suhtumine rahasse jätsid temast soodsa mulje kui heast ettevõtjast. Ta pakkus end Margusele appi ja lubas ettevõttesse investeeringuid meelitada. Vastutasuks küsis ta, kas Margus saaks talle firma nimel ametiauto liisida. Sääsk saatis Margusele autoportaalist lingi kalli autoga — pea miljon krooni maksev Mercedes-Benz S350 numbrimärgiga 899 MLK. Margus mõtles ja jäi nõusse: auto tuleb ju tema firma nimele, peale selle kaskokindlustus. Seega, kui ka ärist Tarmo Sääsega midagi välja ei tule, saab ta auto Sääse käest ära võtta või kui too ei peaks tahtma anda, siis selle kasvõi varastatuks kuulutada. Häda korral tuleb appi ka kindlustus. Riskid tundusid maandatud ja Margus ei võinud kuidagi aimata, kui mastaapse pettuse ohvriks on ta langenud.

Loe lähemalt kurjast petuskeemist, kuidas ohver meelitati miljonikroonist Mercedest liisingusse võtma – auto osutus aga fantoomiks.