"Ühtegi inimest ei tohi kaasata meditsiinilistesse katsetesse vastu tema tahtmist," ütles Jegorov Tartu vanglast TV3 Seitsmestele Uudistele. "Mina leian, et minuga praegu viiakse läbi meditsiinilist katset vaatamaks, kaua Jegorov peab vastu."

Jegorovil sõnul ei ole teda adekvaatselt ravitud. "Tegelikult torgati mulle toru pärasoolde," ütles Jegorov oma meditsiinilisi toiminguid kirjeldades.  "Ma ei ole elus, ma ei ole surnud, aga seda ei peeta millekski," lisas ta. 

Viimase 100 päeva jooksul on tal enda kinnitusel puudunud võimalus eriarsti juurde pääseda.

Tartu vangla vastne direktor Toomas Malva lubas Jegorovi haigluslooga lähemalt tutvuda. Malva sõnul ei näita analüüsid sellist haigust, nagu Jegorov väidab endal olevat.

Alles mõne nädala eest esitles justiitsministeerium avalikkusele vanglameditsiini laitmatut olukorda. 

Maksuametnikele altkäemaksu andmises süüdi tunnistatud Vahur Jegorov hoidis üle aasta karistuse kandmisest kõrvale, viidates oma halvale tervisele. Augusti alguses toimetati ta siiski vanglasse.

Jegorovile määrati karistuseks kolm aastat vangistust, sellest 11 kuud reaalset vangistust. Jegorovi enda väitel langes ta kapo ja maksuameti provokatsiooni ohvriks.

Süüdistuse järgi andis TRC Tubaka juht Jegorov juriidiliste isikute maksuameti ametnikule 300 000 krooni altkäemaksu, et tal võimaldataks hävitada tema firma läbiotsimisel maksuametnike poolt ära võetud arvuti, diskett ja kaks vihikut.