„Kuna lähendasime online ja paberlehe siis muutus ka uudistejuhi roll ning Küllike Roovälile pakuti senise online juhi asemel ajakirjaniku kohta,“ ütles Postimehe peatoimetaja Merit Kopli Päevaleht Online’le.
Kopli kinnitusel kolitakse kaks varasemalt eraldi korrustel asunud osakonda kokku ning kui paljusid töötajaid seetõttu hundipassi saamine ähvardada võiks, ta esialgu veel öelda ei osanud.
„Kõigepealt tuleb lõpule viia palgaläbirääkimised ning tuleb ka vaadata, kuidas hakkab jagunema töökoormus kahe osakonna vahel.“
Päevalehele teadaolevalt saab Postimehe senisest paberlehe tegevtoimetajast Aarne Seppelist uudistejuht.
„Online osakonda hakkab juhtima Mirjam Mäekivi,“ kinnitas Kopli.
„Tegemist on lihtsalt ametikohtade ümbermängimise ja sisemise struktuurimuudatusega. Leht jätkab ilmumist,“ lausus Seppel Päevaleht Online’le.

Leht koondab need, kes palgakärpega ei nõustu

Postimehe peadirektor Erik Roose rääkis eile Äripäevale, et hetkel käib neil töölepingute muutmine ja inimestel, kes brutopalga kümne protsendilise alandamisega ei soostu, tuleb tööandja algatusel lahkuda.
„Seda kui paljusid inimesi koondama hakatakse ei oska hetkel veel öelda, kuna palgaläbirääkimised alles käivad ja kõigi nõusolekuid pole veel saadud,“ lisas Kopli.