Keskerakonna ja Rahvaliidu noored korraldavad laupäeval Arnold Rüütli toetuseks rongkäigu ja väikese laulupeo, samal ajal kogunevad Toomas Hendrik Ilvese toetajad Tammsaare parki kontserti nautima.

Keskerakonna noortekogu esimees Henri Kaselo ütles Päevaleht Online’ile, et plaanis on korraldada Arnold Rüütli toetajatega rongkäik Radissoni juurest Estonia teatrini, samal ajal lauldakse Estonia ees ka isamaalisi laule.

“Sellest tuleb isamaaline ja rahulik üritus, mis meenutab ehk veidi saadet “Laulge kaasa”,” sõnas Kaselo. Nö laulupeole on kaasatud ka erinevad koorid ja puhkpilliorkester. “Mingeid tähtlauljaid meile ei tule,” ütles Kaselo.

Rongkäigust ja laulupeost oodatakse osa võtma vähemalt 300 Keskerakonna ja Rahvaliidu inimest ning lisaks kutsutakse üles ka kõiki linnakodanikke. Korraldajate sõnul poliitilisteks kõnedeks üritusel ei lähe. Osaleda on lubanud ka Rüütlit toetavad valijamehed.

Rongkäik algab kell 10.30 Radisson SAS hotelli eest ning liigub marsruudil Rävala pst-Teatri väljak-Estonia pst.

Samal ajal toimub Tammsaare pargis kontsert Toomas Hendrik Ilvese toetuseks, kus esinevad Tõnis Mägi, Ivo Linna, Ultima Thule, vennad Urbid, Untsakad, Justament, vennad Johansonid, Siiri Sisask ning Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap.

Pidu kestab10.30-12.30 ning lubaduse läbi astuda ja tervitussõnad lausuda on andnud ka Toomas Hendrik Ilves ise.