„Kui nad tahaksid, et kõik sõidavad ühistranspordiga, siis võiks selle üle diskuteerida. Praegu valitseb täielik kaos. Kellelgi tuleb pähe mõte panna Gonsiori tänav kinni, tõmmata ära pool Narva maanteed, kuni Viru väljakuni on nüüd autodele ainult üks rada jäetud... Mingeid suuniseid ei ole, kuhu peaks oma auto sättima või kas sa oled üldse õiges järjekorras,” kirjeldas Randpere kitsaskohti Tallinna liikluskorralduses.

„Mul võttis eile linna sõitmine Viimsist Tallinna kesklinna 55 minutit. See on tavaliselt suvel keset päeva 20 minuti teekond,” teatas Randpere.

„Ma ei kujuta ette, mis saab siis, kui koolid pihta hakkavad. Praegu on keset päeva ummik Viru väljakust Russalkani. Kui koolid alustavad õppetööga, siis kogu Pirita tee, Merivälja tee ja ülevalt Lasnamäe on täis ja keegi ei liigu.”

Randpere sõnul on oluline pealinna tänavate läbilaskvust suurendada, mitte vähendada. „Selliseid asju ei tohi teha lihtsalt järelemõtlematult. Autoomanik on nagu vaenlane,” lausus Randpere.Head lugejad, millised on teie kogemused Tallinna liikluskorralduse muudatustega?
Kas igapäevane liiklemine võtab suvel rohkem aega?
Ootame teie mõtteid ja kommentaare aadressil taavi.eilat@epl.ee.