Nüüd ripuvad postidel ja majaseintel teated, et Lõunakeskuse Säästumarketi juurest on röövitud poole meetri kõrgune puudli-spanjeli segu sõbralik Sohvi, musta karva, rinnaesisel valge laik ja kaelas roheline rihm.

Kummaline kuulutus

Appikarjest veidi eemal Väike-Ameerika tänaval püüab pilku kuulutus, et leitud on jalgratas. Pole kaotanud, aga tore, et niimoodi teatatakse. Järgmisel nurgal ripub kuulutus, et leitud on külmkapp. See on juba kummaline...

Klassikaline hetk põnevusehoidmist ja seejärel tuleb bussipeatuses kuulutus kaasarebitavate aadressidega http://leiunurk.hai.ee, kust foorumilaadse leiubüroo asemel vaatab vastu fotokunst. Leitud roosa patsikumm Tallinnast linnahalli kõrvalt. Leitud valge hambahari Tallinnast Liivalaia tänavalt.

Tegus tandem

Leitud on ka liiklusmärk, ‰okolaadiglasuuriga vanillijäätis, marker Schneider 270, prillid, kuldne lipsuke, kahekroonine rahatäht, porgandi-jõhvikasalat, kartulikrõps, hambahari, jõulupuu, kooritud mandariin ja koerakuut. Veel on leitud rulluisud, roosa joonlaud, rohekashall diivan, punane ranits, helesinised plätud, rannakühvel ning palju-palju muud.

Ettevõtmise taga peitub tandem Kadri & Alisa, kes enda kohta kirjutavad: “Nüüd ärkasid meis taas need pisikesed maniakid, kes käivad ja vihmaveetorude, elektrikappide, postkastide, bussipeatuste, uste ja akende, infotahvlite jne külge kuulutusi topivad.”

Vaadake ringi – kes otsib, see leiab.