"Ilves, kui loomaaia vapiloom ja esimene loomaaia asukas, oleks loomaaia omaaegsele asupaigale kõige lähemal asuvale sillale tõesti sümboolne nimi. Nime panemisel võiks välja kuulutada ka avaliku konkursi, et lapsed, aga miks mitte ka päris kunstnikud, võiksid välja pakkuda loovaid lahendusi kuidas silda vastavalt kujundada," arvas linnapea raepressi vahendusel.

Linnakodanik saatis 2003. aasta 21. mail Tallinna loomaaia direktorile Mati Kaalule kirja ettepanekuga nimetada Laagna tee üks sildadest loomaaia esialgse asukoha järgi "Tiigrisillaks".

Kirjas seisis: "Noorem põlvkond ei teagi Tallinna loomaaia algset asukohta Laagna tee alguses. Muide, mina olen üks neist autojuhtidest, kes aastaid ehitasid seda teed ja mäletan kui ehitati kaarjat jalakäijate silda just vana loomaaia vahetus läheduses. Tegelikult tuletab see sild meelde tiigri hüpet, kas nüüd just seda kuulsat arvuti juurutamise maaniat, aga õlifirma "Esso" reklaami küll."

"Kas ei võiks vana loomaaia asukoha tähistamiseks nimetada seda jalakäija esilda "Tiigri" sillaks? Laps küsib: "Issi, miks see on Tiigrisild?" Isa vastab: "Sest siin oli kunagi loomaaed"," kirjutas linnakodanik.

Tallinna nimekomisjon arutas seda ettepanekut oma 2003. aasta 11. juuni koosolekul ning leidis, et nime ettepanek ei ole põhjendatud, kuigi idee jäädvustada loomaaia vana asukoht on hea. Kaaluda võiks mõnda Tallinna loomaaiale iseloomulikumat vapilooma nagu näiteks ilves.

Savisaar võttis ettepaneku nüüd taas käsile. "Kui loomaaia direktor Mati Kaal mulle sellest nüüd rääkis, siis palusin tookordsed materjalid üles otsida. Saatsin täna nimekomisjonile resolutsiooni see teema uuesti üles võtta," ütles linnapea.