SuperSeaCati peal on ainus võimalus oma boonuspunkte realiseerida veel selle aasta jooksul, Tallinki laevade peal neid kasutada ei saa.

Senistel Silja Line’i püsiklientidel ei ole oma kogutud boonuspunktidega varsti midagi peale hakata, kuna boonusreiside broneerimine SuperSeaCatile lõpetatakse juba oktoobris.

SuperSeaCati individuaal-    broneeringu teenindaja sõnul on inimesed viimasel ajal oma boonuspunktide pärast väga mures, kuid ka nemad ei tea, kas Silja Line’i uus omanik Tallink viib kogutud punktid kuidagi üle. Tallinki broneerimiskeskusest öeldi, et ka seal ei ole kogutud punktidega midagi pihta hakata. “Neid saab kasutada ainult Soome ja Rootsi vahel sõitvate kruiisilaevade peal.” Praegu pakub Tallink Silja Line’i kliendikaardi omanikele võimalust osta edasi-tagasi reisi pilet 25% soodsamalt, seda olenemata kogutud punktisummast. “Helistage SuperSeaCati keskusesse ja uurige sealt, mida teha,” pakuti Tallinkist, öeldes, et nemad boonuspunkti süsteemiga eriti kursis pole ning Tallinki laevade peal ei saa neid praegu kuskil kasutada.