Tema sõnul on Ostaresti eesmärk pakkuda Stroomi rannas mitmesuguseid vaba aja veetmise, meelelahutus- ja aktiivse puhkuse võimalusi.

“Me hakkame pakkuma toitlustust ja teenindust, samuti aasta ringi kooskõlas Põhja-Tallinna valitsusega kultuuri- ja spordiüritusi,” ütles Tross.

Trossi sõnul on Ostarestil soov muuta Stroomi rand teeninduskultuurilt ja heakorratasemelt Sinilipu nõuetele vastavaks.

“Kindlustame ranna territooriumil paiknevad ehitised ja rajatised ning inventari korrashoiu ja säilivuse,” kinnitas Tross.

Tema kinnitusel tõstaks ranna areng Põhja-Tallinna mainet kogu Eestis.

“Ostarest suudab pakkuda eriliste omadustega kvaliteetseid teenuseid, mis erineksid teistest randades pakutavatest,” rõhutas Tross. Enne rendilepingu sõlmimist ei soovinud ta ettevõtte plaane täpsemalt kirjeldada.

Linnaosale rendikonkursi tarbeks esitatud tegevusplaanis on Ostarest märkinud rannahooaja avamise ja lõpetamise üritusi, peale selle plaanib firma korraldada jaanipeo.

Lisaks on kavas on rahvusvahelise lastekaitsepäeva tähistamine, koolilõpetajate pidu, regulaarsed korv- ja võrkpalliturniirid, tantsuõhtud pensionäridele ning eraldi lasteprogramm.

Osaühingu Ostarest tausta kohta ütles Tross, et tegemist on uue firmaga, mille osanikud on palju viibinud Stroomi rannas.

Põhja-Tallinna linnaosa lõpetas eelmise Stroomi rannahoone rentniku OÜ AlanDekiga lepingu jaanuaris, erinevate kauplemis- ja ühiselunõuete pideva rikkumise tõttu.

OÜ Ostarest oli rannahoone rendikonkursil ainus pakkuja, sobivuse korral sõlmib linnaosa temaga lepingu viieks aastaks.