"Pärast rida linna otsuseid kirjutasin ennast linnast välja. Mul hakkas maksumaksjana kahju, kuivõrd ebaausalt ja ebaperemehelikult linnajuhid käituvad," ütles Siff. "Nende eesmärgiks ei peaks olema mittekonventsionaalsete hüvede saamine, vaid linnakodanike teenimine."

Ühe põhjusena oma maksude mujale viimiseks mainis Siff keskerakondliku linnavalitsuse katset mängida Pae karjääri hoonestusõigus ilma konkursita ühele firmale.

Linnavalitsus soovis Pae karjääri hoonestusõiguse anda Merko Ehitusele, mis on tuntud ka Keskerakonna toetajana.

Siff on Pae karjääri hoonestusõiguse tingimused kohtus vaidlustanud. Täna teatas abilinnapea Taavi Aas, et linnavalitsus kaalub nii Pae karjääri kui ka Kopli liinide hoonestuskonkursi tühistamist. Aas kinnitas tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil, et linn kavatseb Pae karjääri ise detailplaneeringu teha.

"Kui Pae konkurss lõpetatakse, siis pean seda suureks saavutuseks. See on täpselt see, mida me taotlesime," ütles Siff. 

Ta tervitas linna otsust töötada ise välja detailplaneering. "Kui see on kehtestatud, on sellel, mis puudutab hoonestusõigust, selge väärtus olemas, ja selle konkreetse platvormi pealt saab viia läbi uue konkrusi," selgitas Siff.

"Kuulan seda suure rahuldusega, et hirm avalikkuse ees dikteeris [abilinnapea Taavi] Aasa õige käitumise," ütles ajakirjanikult linna kava kohta kuulnud Aas.