„Käesolevaks aastaks planeeritud tänavate rekonstrueerimise -ja taastusremondiobjektid on lõpetatud,“ kinnitas Tallinna kommunaalameti ehituse ja järelvalve osakonna juhataja Ain Orav Päevaleht Online’ile.

Jätkatakse töid kahe jalgrattatee ehitusel Valdeku tänaval (Männiku tee-Viljandi mnt) ja Viljandi maanteel (Valdeku tänav - linna piir). Nende tööde valmimise tähtaeg on tuleva aasta 10. juunil ja praegusel talvisel ajal tehakse objektidel töid, mida ilmad lubavad.

Samuti ehitatakse edasi Kultuurikilomeetri jalgrattateed, mis tuleb Põhja-Tallinnas vanale raudteetammile Logi tänavast kuni Tööstuse tänavani. Selle töö valmistähtaeg on juba 15. detsembril ehk vähem kui kuu aja pärast . „Kuna antud kergliiklustee ehitusega ei kaasne asfalteerimistöid, vaid paigaldatakse graniitsõelmetest kate, võimaldavad praegused ilmastikuolud töödega jätkata,“ selgitas Ain Orav.

Lisaks on alustatud on Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimisega ja seal tehakse ajutise ümbersõiduraudtee ehitustöid ning sademevetekollektori rajamistöid.