„Et sellel turul vähegi sammu pidada, peame tootma omasaateid ning seda nõuab ka meie ringhäälinguluba,” rääkis Raudsepp. Praegu on tema sõnul Tallinna TV eetris 98 tundi programme nädalas, millest omatoodangut on suurusjärgus kaks tundi päevas. „Kõik see [raha] kulub ära ja meile kuluks veel rohkemgi raha,” ütles Raudsepp ning lisas, et paraku on linnal omad võimalused ja sellega tuleb arvestada.

Lisaeelarvest Tallinna TV tarbeks laekuva poole miljoni euro eest valmistutakse Raudsepa sõnul peamiselt sügisprogrammiks. Ehkki osa saateid on tema sõnul juba teada, siis täpsem programmi kokkupanek alles käib: „Enne kui puudus selgus, kas me selle summa saame, ei olnud võimalik sügisprogrammi kokku ka panna.”

Kokku kaheksa miljoni euro suurusest lisaeelarvest antakse veidi üle poole miljoni ka lasteaedade ja koolide remondiks, 122 000 eurot Tallinna loomaaiale paksunahaliste maja ehituse lõpetamiseks, 100 000 eurot Lasnamäele mänguväljaku rajamiseks ning 198 000 eurot teede ja tänavate kapitaalremondiks.