Henry Kõrvits on lõpetanud 1993. aastal Gustav Adolfi gümnaasiumi ning 1999. aastal TTÜ Tallinna Kolledži ärijuhtimise eriala, teatas Tallinnfilm.

Aastatel 2000-2006 töötas Henry Saku Õlletehase Saku Rock brandi tootejuhina, seal tehtud töö eest sai ta aastal 2004 Best Baltic Brand of Estonia auhinna. Aastatel 2009-2010 töötas Genka klubi Korter tegevjuhina. Lisaks töötab Henry ka Raadio 2-s ning teeb muusikat ansamblitega A-Rühm ja Toe Tag, on iga-aastase Eesti HipHop festivali peakorraldaja ja väikese plaadifirma Legendaarne Records omanik.

Tallinnfilmi toob Genka uut ja värsket energiat ning senisest veelgi enam filmivaatajaid, ehk nagu ta ise ütleb, "Tallinnfilmi kaubamärgi ja Tallinnfilmi arhiivide näol on tegemist ühe väga hinnalise aardega, millest mõned meist ehk teenimatult vähe osa on saanud. Lisades siia veel väärtfilmikino Artis, siis saame lausa unistuste combo, millega tegelemisest ei saa vist keegi ära öelda. Mu esmaseks eesmärgiks ongi nii Tallinfilmi kui kino Artise tegemistele suuremat kõlapinda leida, sest nad mõlemad on seda rohkem kui väärt".

Henry Kõrvits asub tööle täna.