Ilma takistava trepita oleks auto paiskunud täpselt majarahva magamistuppa.


Majaomaniku Ülle Rangi sõnul oli šokk kogu perele, kui keset ööd äkki pauk käis ning seejärel kostus kisa, mis käskis majast ruttu välja tulla, kuna auto võib põlema minna.

Audi oli põgenenud eluohtliku kiirusega politsei eest ning majaomaniku sõnul oli juht silmnähtavalt purjus.

Peatselt hindab kindlustus kahjude suurust, mis ilmselt on suhteliselt kopsakas summa, arvestades tekitatud purustusi. Ülle Rangi sõnul on peale mahasõidetud aia katki ka üks aken, elupuu on vastu maad, maja ääres seisnud tellingud on pilbasteks ning seetõttu katki ka äsja paigaldatud katuseserv, samuti on uus värv täkkeid täis.


Kuna maja asub ristmiku serval, on samas kohas ka enne aianurki riivatud, kuid mitte kunagi keset teed otse aeda sisse sõidetud. “Nii hullusti ei ole veel keegi sisse tulnud. Mul on suur 50-aastane maakividest trepp, mis on paigalt lükatud,” sõnas Rang.

Lugu võib nimetada ka õnnelikuks õnnetuseks, kuna tihti magavad samas aias lapsed telgis ning ilmselt ei taha keegi mõelda, millised tagajärjed juba siis oleksid olnud.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi sõnul märkas politseipatrull väga aeglaselt sõitvat Audit ning otsustas igaks juhuks sõidukit kontrollida. Peatumismärguandele juht aga ei reageerinud, vaid lisas hoopis gaasi ning tagaajamise tulemusena Audi majahoovi paiskuski. Politsei mõõtis kohapeal 1980. aastal sündinud Aigaril raske joobe.