Autojuhid aasivad Tehnika ja Veerenni ühendusteed, mis pealtnäha ammu valmis ja salakasutuses, ent mille avamisest pole kippu ega kõppu.

“Avamiste ajastamine või mis? Valimised liiga kaugel veel. Mis külmast ilmast saab juttu olla, et viimast kihti asfalti panna ei tohi,” imestatakse internetifoorumis. Teekasutajaid võis näha ka eile lõunal, kuigi ametlikult on see lubatud üksnes kohalikele elanikele ligipääsuks.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppeli sõnul on liikluse tõkestamiseks paigaldatud sissesõitu keelavad märgid ja piirded. “Uus teelõik on liiklusele suletud seetõttu, et paigaldamata on asfaldi ülemine kiht,” ütles Koppel.

Tehnika ja Veerenni teeühenduse rajab aktsiaseltsi K-Projekti projekti järgi riigihankekonkursi võitnud Tallinna Teede AS. Lisaks viimase asfaldikihi panekule on ehitajal jäänud taastada haljastus ja märgistada tee.

Linnavolikogus kinnitatud tegevuskava järgi algab asfalteerimine aprilli lõpus ja vältab 18. juunini, mai algusest juuni lõpuni paigaldatakse väikevorme, joonitakse ja haljastatakse. Mullu mais alanud ehituse esimene pääsuke – Veerenni tänava ringristmik – valmis novembris. Tee tähtaeg on 30. juunil.