„Praegu muidugi ei saa mingit kindlat hinda öelda, see selgub homme börsiteatest, aga ma arvan, et kui selles tehingus üldse mingit raha liikus, siis pigem nii, et maksti peale. Kui selle kanali hind oli rohkem kui null krooni, siis ma oleksin väga imestunud,“ kommenteeris Urmas Oru Kalev Spordi müügitehingut. Oru hinnangul võis Oliver Kruuda telekanali ostjale isegi peale maksta, et telekanal Kalevi bilansist välja saada.

Isegi kui Toomas Lepp sai Kalev Spordi madala hinna eest jäid tema kanda ka telekanali kohustused ning Urmas Oru hinnangul poleks ka selleta lihtne Eesti turul spordikanalit käigus hoida. „Kalev Spordi käekäik on näidanud, et see on raske ilma partnerluse ja finantsilise toeta. Nüüd on seda ju veel raskem teha, kuna Viasat on oma spordikanali teinud,“ ütles Oru. „Kalev Spordi kanal on ju näidanud, et kui nad alustasid spordiga, siis nüüdseks on nad liikunud muudesse valdkondadesse,“ lisas Kanal 2 juht.

Kanal Neljanda sulgemist peab Urmas Oru õigeks otsuseks. „Kahte kanalit oleks veel raskem üleval pidada, kui mõlemad on väiksed nišikanalid. Kanal Neljas polnud ju ka teiste väikeste seas mingi liider,“ selgitas Oru.

Toomas Lepp kinnitas täna, et ostis ära Oliver Kruudale kuulnud Kalev Spordi ja Neljanda. Viimane neist suletakse, teine jätkab uue nime all tööd spordikanalina. Ostutehingu hinda Toomas Lepp ei avalikustanud.