Mandre suhtumine muutus üleöö, kui ta sai tutvuda kopsaka toimikuga, mille riigiprokuratuur on tema tegevuse kohta paariaastase tööga kokku pannud.

Mitukümmend naist on andnud tema vastu ühemõttelisi tunnistusi. Kokku 95 naist, kelle ta saatis Luksemburgi väikelinnas Remichis asuvasse klubisse Paradise Club, olid kõik kohtusse kutsutute nimekirjas.

Luksemburgist olid oma ütlused juba ära andnud klubi püsikunded ja töötajad. Kõik nad räägivad ühte juttu, et klubi eesmärk oli prostitutsiooni vahendamine. Mandre enda kirjavahetus klubi juhiga ei jäta kahtlust, et Mandre teadis, mis seal toimub. Sama puudutab tema osalusel salaja pealt kuulatud vestlusi.

Enam ei olnud võimalik musta valgeks rääkida. Mandre võttis süü omaks ja sõlmis prokuratuuriga kokkuleppe, mis tähendab tema jaoks karistust ühiskondlikult kasuliku töö näol ja juba vahistamise algusest istutud kuut kuud vanglas. Mandre BMS OÜ-le tähendab see 6000-eurost rahalist karistust.

Maksab kasumi tagasi

Mandre peab riigile maksma ka kogu kuriteoga teenitud kasumi, umbes 70 000 eurot ehk vanas rahas üle miljoni krooni. Luksemburgi klubi on nüüdseks suletud ja selle juhi Omid Mottahedehi (kes ise nimetas end Mike’iks) kohta käib kriminaalmenetlus.

Nüüd, kui Mandret süüdi mõistev Harju maakohtu otsus on jõustunud, saame põhjalikumalt kirjutada, milles tema tegevus seisnes.