Esmaspäeva öösel on vahelduva pivisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-7, saartel hommikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -3..-9, saarte rannikul kuni +1°C, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut.
Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 4-10, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0..-3, saartel ja kohati ranniku kuni +3°C.

Teisipäeva öösel ootab ees pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, kohati ka lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0..-3, saartel kohati +1°C.
Päeval sajab mitmel pool lund, kohati lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0..-3, saartel kohati +1°C.

Kolmapäeva öösel sajab kohati vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2..-8°C.
Päeval sajab vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2..-8°C.

Neljapäeva, 31. detsembri öösel sajab vähest lund. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4..-10, kohati -12°C.
Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4..-10°C.