Teabekeskus on mõeldud uutele ja ka juba tegutsevatele naisettevõtjatele, kes saavad keskusest teavet nii ettevõtlusega alustamise kui mentorlus-, toetus- ja rahastamisvõimaluste kohta. Samuti koordineeritakse keskustes võrgustikutööd ja ekspertabi.

Võrumaa teabekeskuse koordinaator Ülle Puustusmaa lisas, et Võrumaa Arenguagentuuris on kohapeal olemas ka ettevõtluskonsultandid ning samuti saab sealt kõikvõimalikku teavet riiklike ettevõtluse tugiprogrammide kohta. Neile naisettevõtjatele, kellel pole aga arvuti või võrguühenduse võimalust, pakub keskus ettevõtja töökohta.

Ülejäänud regionaalsed teabekeskused alustavad tegevust Eesti maaülikooli avatud ülikoolis, Raplamaa arendus- ja ettevõtluskeskuses, Pärnumaa talupidajate nõuandekeskuses ja Ida-Virumaa talupidajate liidus.

Naisettevõtjate kohtumised (kohtumiskohad) Baltimere regioonis (FEM) on Läänemere piirkonna Interreg III B projekt. Projekti eesmärgiks on luua Baltimere riikides võrgustik ja jätkusuutlik infrastruktuur naisettevõtluse toetamiseks. FEM projekti raames rahastatakse teabekeskusi poole aasta jooksul. Edaspidi tagavad teenuse pakkumise FEM projekti partnerid. Võrus on partneriks Võrumaa Arenguagentuur.