Meremehestiil on ajatu moeklassika, mis kajastub suuremal või vähemal määral igakevadistel moelavadel, iga kord veidi erineval kujul. Alates lihtsast sinivalgest triibumustrist lõpetades keerulisemate kombinatsioonidega pakub meremehestiil midagi igaühele ja igaks puhuks – nii argiseks tööpäevaks kui ka glamuurseks jahisõiduks päikeseloojangul. Kui tahad viimase malli järgi meremeheks riietuda, siis tea, et praegu armastavad moedisainerid rõivastel erinevaid mereande näidata.

Altuzarra kootud triibulise kleidi muudavad suviselt kelmikaks madalale lükatud õlad ja värvikad aksessuaarid.

Karakteriga lilled

Lilled ja suvi kuuluvad kokku ning nagu lillepeenralgi, leidub moes väga erinevaid lilli. Sel suvel domineerivad romantiliste lillemustrite kõrval suured dramaatilised lilled, mis tulevad eriti ehedalt välja tumedal taustal. Ideaalne julgetele kandjatele, kes ei karda piire nihutada. Tumedad riided suvel? Koos selliste särtsakate õitega igal ajal! Et lilletooni veel efektsemalt esile tuua, võõpa ka huuled sama värvi.

Blumarine esitles kevadsuvisel moeetendusel kleiti, mis sobib kandmiseks aasta ringi.
Selles kleidis kohtuvad kelmikad satsid, asümmeetriline lõige ja suvine lillemuster. H&M 49,99 €

Maksikleidid igale maistele

Suveaeg toob kaasa palju pidulikke üritusi: koolilõpud, pulmad … See on parim aeg, et kanda lendlevaid maksikleite. Pikkade kleitide ja seelikute kandmiseks ei pea aga sugugi mitte peole minema – piisab sellest, kui minna puhkusel ka õhtul niisama linnapeale jalutama. Löö ennast üles ja loo erilisi hetki, mida kogu pimeda talveaja meenutada. Millist kleiti valida, sõltub sinu stiilist – moelavadel märkasime nii muretult hipilikke, daamilikult voogavaid kui ka peenelt pitsilisi versioone.

Lenna Kuurmaa disainis Tallinn Dollsile etno- ja hipistiilis suvekollektsiooni, kuhu kuulub ka eriti kaunilt voogav maksiseelik. Telli preoporter.com.
Plisseeritud maksikleit Valentino kevadsuvisest kollektsioonist.

Hoogne ja sportlik

Sõnad “sportlik” ja “šikk” on moemaailmas küll juba omamoodi klišeeks muutunud, kuid selleks on ka väga lihtne põhjus. Inimesed on üha liikuvamad – parim näide on sportlike jalanõude trend, mis saabus mõned aastad tagasi ja ei plaani veel niipea lahkuda (veelgi enam, praegu näeme moelaval koguni glamuurseid plätusid!) –, kuid see ei tähenda, et peaks dressides ringi käima. Sport on ka moekunstnikele lõputuks inspiratsiooniallikaks ja õnneks mugavatest rõivastest, mis kandjat maksimaalselt kaunistaksid, sel hooajal juba puudust tundma ei pea.

Kevadel esitleti uut vabaajarõivaste brändi Amanjeda Sport Couture, millest leidis vihjeid nii purjetamisele, tennisele kui ka golfile.
Sportlikult mugav, viks ja viisakas. Tommy Hilfiger, 189,99 €
Jaga
Kommentaarid