Toiduteemalistele õppepäevadele kutsuti spetsialiste rääkima põnevatest toiduainetest ja toiduvalmistuviisidest, kohapeal sai teha lihtsamaid salateid, võileibu, torte. Foto: erakogu

„Kui inimene on juba harjunud koolitustel käima, siis on tal tee selge. Ikka küsitakse, mis kursusi teil veel tuleb. Mõeldakse, et äkki oleks seda endale ka vaja. Just harjumus ja oskus õppida pakub uusi võimalusi. Täiskasvanuõppes ei pane õpetaja iga päev ju hindeid. Muidugi on inimesed erineva tasemega, päris ühesuguse tasemega rühma pole siin võimalik kokku pannagi. Kui tuleb julgus ja hakatakse õppima koos, siis vahed tasanduvad. Inimesed hakkavad omavahel suhtlema ka väljaspool koolitusi, üksteise tegemiste vastu tuntakse huvi – see kõik on väga positiivne. Enamik rühmi hakkab kokku hoidma, neil on ühine huvi ja eesmärk.”

« Avalehele 9 Kommentaari