Raskusi pole ka koha saamisega, sest pärast Inglise naela kukkumist euro suhtes on mandrile sõitvate kaubareisijate arv kõvasti vähenenud. Sellest hoolimata tasub kindla peale välja minnes koht broneerida (www.eurotunnel.com), eriti nädalavahetuseks või koolivaheajaks.

Broneerimine ja krediitkaardiga maksmine veebis toimib veatult ja ajakulu puudub.

Hinnakirja järgi maksab edasi-tagasi ülesõit Folkestone´ist Calaisse sõiduautole 44 naelsterlingit ehk u 765 krooni. See hind kehtib siiski ainult juhul, kui jääd Inglismaale või Prantsusmaale üheks ööks. Kui ööbimiste arv suureneb, kasvab ka hind.

Aegsasti kohalejõudmiseks tuleb arvestada võimalike ummikutega kiirteedel, eriti väljasõitudega suurlinnadest, mis teinekord võib võtta lõviosa väinani jõudmise ajast. Samuti võib üllatusi valmistada ootamatult alanud teeremont, mis kiirtee läbilaskevõimet märgatavalt kahandab. Infot selle kohta tasub enne uurida internetist või kuulata liiklusuudiseid autoraadiost. Arvestama peab ka passi- või ID-kaardi kontrolli enne pääsu tunnelirongile, sest Suurbritannia ei asu Schengenis.

Eurotunneli mõlemas otsas on söögikohad ja ostukeskused. Eriti soodne ja hea toidu- ning joogivalikuga on Prantsusmaa poolel Calais asuv supermarket Euroshop otse reisiterminali kõrval. Täiesti korralike veinide hinnad algavad seal kolmest-neljast eurost pudel.