Kõik Whisper Sisteri alkoholiriiulis olevad joogid on teinud läbi pimedegustatsiooni. "Ükski jook ei ole valitud brändi järgi," kinnitab baari mänedžer ja üks omanikke Ira Jelizarova. Tooraine peab olema värske ja kvaliteetne. Foto: Rauno Volmar
Uurisin sõpradelt, mis vahe on nende arvates alkoholi joomisel ja alkoholikultuuril. „Kultuur võiks kaasata teadmisi ja kombeid,” pakkus üks ja arvas, et üldiselt võiks sellega kaasneda tarvitamise mõõdukus. „Alkoholijoomine on see, kui ma joon veini. Alkoholikultuur on see, et vastuvõtul/peol/kokkusaamisel peab vein laual olema, muidu on imelik,” arvab teine. „Alkoholikultuur on näiteks šampanja joomine, kui diplom käes. Või viinapits pulmades ja matustel. Mulle alkoholikultuur meeldib, sest selles on mingit elu eredate hetkede tähistamist,” nendib kolmas.
« Avalehele 12 Kommentaari