Andres on mänginud ridamisi peaosi, viimati lavastustes "Musta pori näkku", "Öörändurid", "Üks mees, kaks bossi", "Roosi nimi" ja "Faust". Ta on suure energiaga isikupärane näitleja, kes avaneb igas rollis uuest küljest.

Priit on mitmekülgne noore põlvkonna näitleja nii sõna- kui ka muusikateatris, lisaks huvitava ja perspektiivika dramaturgi- ja lavastajavaatega.”

Stipendiumi andsid teisipäeva hilisõhtul üle hotelli London juhatuse esimees Verni Loodmaa ja Vanemuise teatrijuht Toomas Peterson peale lavastuse “Roosi nimi“ etendust, kus mõlemad näitlejad kaasa teevad.

Andres Mähar on Vanemuise teatris töötanud aastatel 2000-2006 ning uuesti aastast 2011.

Vanemuise uuel hooajal teeb ta kaasa lavastustes “Kaunitar ja Koletis” (lavastaja Georg Malvius, 2018), “Kaukaasia kriidiring” (lavastaja Tiit Palu, 2019), “Viini veri” (lavastaja Giorgio Madia, 2018), “Faust” (lavastaja Hendrik Toompere, 2018), “Mamma Mia!” (lavastaja Ain Mäeots, 2016).

Priit Strandberg töötab Vanemuise teatris aastast 2012.

Uuel hooajal teeb ta kaasa lavastustes “Elamise reeglid” (lavastaja Tiit Palu, 2018), “Julm mõrvar Hasse Karlsson paljastab tõe naise kohta, kes külmus surnuks raudteesillal” (lavastaja Tanel Jonas, 2019), “Naiste kool” (lavastaja Priit Strandberg, 2019) “Faust” (lavastaja Hendrik Toompere, 2018), Beatrice” (lavastaja Ain Mäeots, 2017), “Lapsepõlvebänd” (lavastaja Andres Noormets, 2017), “Mamma Mia!” (lavastaja Ain Mäeots, 2016), Lotte Unenäomaailmas” (lavastaja Tanel Jonas, 2015), „Meie oma tõde, meie oma õigus“ (lavastaja Tanel Jonas, 2015), “Reigi õpetaja” (lavastaja Roman Baskin, 2014).

Hotell London asutas 2009. aasta aprillis Tartu Kultuurkapitali juurde omanimelise sihtkapitali, millest makstav stipendium toetab igal aastal Vanemuise draamanäitlejate sõitmist õppereisile Londonisse.

Mullu pälvis stipendiumi Marian Heinat. Hiljutised laureaadid on Jüri Lumiste, Ott Sepp, Merle Jääger, Külliki Saldre, Karol Kuntsel, Maria Annus, Linda Kolde, Tanel Jonas ja Margus Jaanovits.