"Anonüümse igatsuse" jaoks kommentaare põiminud Eero Epner: "Raske on taastada, millal oli Sergo viimane etendus, aga viimane lavastus, milles ta osales, oli "Three Kingdoms", mida mängisime viimati Eestis 2011. aasta sügisel. Pärast seda osales ta veel 2012. aasta suvel ühekordses aktsioonis "Reformierakonna juhatuse koosolek". Aga mis puudutab viimast etendust, siis oleme Sergoga üpris veendunud, et viimast korda oli ta Eestis laval 2012. aasta lõpus, kuid täpset kuupäeva ja ka seda, mis etendusega tegu, ei suuda enam taastada. Välismaal oli ta viimast korda laval 2015. aasta sügisel lavastusega "Hamlet" Londonis National Theatris."

Sergo Vares ja Anu Lamp kannavad ette 20 aasta jooksul Delfi kommentaariumisse jäetud hõikeid, tundepurskeid ja rõõmusõnumeid. Eero Epneri kommentaariumist põimitud tekstide ja emotsioonide taustaks on Eesti elu märgilised sündmused ja inimesed. Lavastusele on originaalmuusika loonud Erki Pärnoja ja Marti Tärn.

Laval on ka noorte segakoor Vox Populi dirigent Janne Fridolin juhtimisel.

Lavastus pakub suurepärase võimaluse meenutada kahe kümnendi jagu Eesti elu pidepunkte. Pärast etendust on võimalik astuda ise kommentaatori kingadesse ja jagada vahetut tagasisidet.

Piletid "Anonüümse igatsuse" ainsale mängukorrale on müügil Piletilevis.