Kuni 10-aastaste osalejate seas pälvis esikoha Malle Soosaar Viljandi maagümnaasiumist pildiga "Kui lemmikraamatust saaks film", 11-14-aastaste vanusegrupis võitis Cätlyn Klais Nõo põhikoolist teemal "Kostüüm etendusele ...", 15-19-aastaste hulgas Taavi Viikman Tartu kunstigümnaasiumist pildiga "Ma laulan mättal, mäe peal". Üle 19-aastaste osalejate rühmas tunnistati parimaks Ly Sõõrdi joonistus "Tantsust viidud".

Kõige arvukamalt saatsid joonistusi Tartu Karlova gümnaasiumi õpilased (645 pilti). Tartu Slaavi gümnaasiumist saabus 318 ja Räpina ühisgümnaasiumist 234 joonistust. Agaraimaks juhendajaks osutus Ako Rääbis Tartu Karlova gümnaasiumist.

Sel aastal aitasid võistlust läbi viia Rahvusooper "Estonia", Teater "Vanemuine", SA Kultuurileht, Kultuuriministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium. Žüriisse kuulusid kõigi korraldajate esindajad.

Viie aasta jooksul on võistlus nii laste kui täiskasvanute seas kogunud populaarsust. Selle aasta meelisteemadeks osutusid “Ma laulan mättal, mäe peal”, “Multifilm ja päris elu” ning “100-aastane teater”.

Saadetud piltide järgi on alla 10-aastastele kõige köitvamaks teemaks multifilmid, 11-14-aastased valisid enim laulu ja muusikaga seonduvaid teemasid (“Ma laulan mättal mäe peal” ja “Põnevad pillid”), ent olulised on neile ka teater ja multifilmid. Teatris paeluvad teismelisi kostüümid ja vana teatri hõng.

Näitus kõikidest võidutöödest ja osalenud joonistustest asub veebiaadressil:
http://www.eenet.ee/konkurss/