Maailmakuulsat hispaania sürrealisti ja tema mõistatuslikku venelannast naist Galat kehastavad selles lavatükis neli näitlejannat.

Lavastas Moskva reklaamitööstuses tuntud nimi Juri Grõmov. Teatriga polevat ta varem kokku puutunud. Grõmoviga nõustusid töötama nimekad näitlejannad, kelle hulgas on ka Eesti publikule filmidest tuntud Irina Kuptshenko.

Grõmovi idee järgi kirjutas selle sajandi kõmulise kunstniku ja tema muusa armastusloo näidendiks noor dramaturg Levan Varazi.

Autorite sõnul suri Dali esimest korda 25-aastaselt Galaga tutvudes. Dali lahustus Galas, kes omakorda teostas end mehe loomingus. Sellepärast polevatki laval ühtki meesnäitlejat. Idee lavaliseks väljenduseks on ka see, et esimeses vaatuses on laval kolm Galat ja üks Dali, teises vaatuses juba kolm Dalid ja üks Gala.

"Nagu Dali maalidel, paigutuvad Grõmovi visuaalses lavastuses tegelased üksteise peale, asetuvad ümber, muudavad kuju, näitavad eri seoseid, mida suudab näha vaid haige meel," kirjutas KesKuses Moskvas lavastust näinud kirjanik Jelena Skulskaja.