Saalis oli kohal ka Gruusia heliooja Gia Kantšeli, kes tuli ka ise lavale. Kohal viibinud Eesti Päevalehe reporteri sõnul oli rahvas seda nähes väga emotsionaalne, Kantšeli lugu tuli ka kordamisele.

Viimati esines ERSO Thbilisis enam kui kolm aastakümmet tagasi - 1985. aastal. Neeme Järvi jäi tänase kontserdiga väga rahule. "See muusika nii väga tõmbab mind väga endaga kaasa, autor on mu väga hea sõber. Tore kohtumine erakordses saalis, unistan, et meil Eestis oleks ka kunagi selline saal- akustika on hea, toolid on ilusad, kõrge nagu kirik. Ei saa olla väike saal," sõnas Järvi pärast esinemist.

ERSO kolmas kontsert toimub Bathumis festivalil Odessa Classics Bathumi Weekend. Bathumis on ERSO külalisdirigendiks Thbilisi Sümfooniaorkestri juht Nikolaz Rachveli ja solistideks viiulivirtuoos Giorgi Zagreli ning Odessa Classics festivali asutaja, Ukraina pianist Aleksei Botvinov. Kahepäevase Bathumi muusikasündmuse korraldajaks on kogu kultuuridiplomaatia projekti „Kõik armastavad Gruusiat” initsiaator Meelis Kubits.

ERSO Kaukaasia ringreisi esimene kontsert, mida juhatas samuti Neeme Järvi ja klaveril soleeris Mihkel Poll toimus Jerevani Aram Hatšaturjani nimelises esindussaalis. Samal päeval toimus Jerevanis ka Peeter Volkonski erakordse tõlketöö, Grigor Narekatsi "Nutulaulude" esitlus.