Festivali peakorraldaja on öelnud, et: “Festival annab Baltikumi artistidele võimaluse end näidata ja arendada ning toob publiku ette ka rahvusvahelised professionaalid”

Tänavaartistide ülesastumised on üks vanemaid etenduskunstide vorme ning juba viiendat aastat esindab seda Eestis TaDaa! Festival. Tegemist on rändfestivaliga, mis oma toimumisaja jooksul külastab erinevaid linnasid. Alguse on see saanud Tallinnast 2015. aastal. Sel suvel liigutakse esmakordselt Eestimaa piiridest välja ning külastatakse kahte linna Lätis. Festival algabki juba selle nädala lõpus Riiast. Järgmisel nädalal liigub Césisest (Lätis) läbi Tallinnasse Lasnamäele Lindakivi Kultuurikeskuse ja Laagna aia piirkonda. Sealt edasi külastatakse Narvat, Põlvat ja Tartut.

Kõik üritused on publikule tasuta, ent vana hea tänavatava kohaselt on teretulnud oma tänupanuse kübarasse poetamine. Kuna meie ühiskond liigub üha enam sularahavaba toimimise poole, pakub TaDaa! Festival võimalust poetada oma raha artistide kaabudesse sularaha kasutamata. Selleks on festivalialal sularahavaba annetamise telk, kus saab teha makseid nii deebet- kui krediitkaardiga.

Festival pakub väga eriilmelisti elamusi, mis panevad publiku südamest naerma, ahhetama ja kaasa elama.

Festivali ajakava 2019:

1.-2. juuni, Riia

3.-5. juuni, Césis

8.-9. juuni, Tallinn (Lasnamäe Lindakivi Kultuurikeskus ja Laagna Aed)

11.-12. juuni, Narva (Jõepromenaad)

13.-14. juuni Põlva (Kultuurikeskuse ümbrus)

15.-16. juuni, Tartu (Aparaaditehas)

2018. aastal nägi festival välja nii