Kahjuks ei saa täpselt sama kavaga festivali Jazzkaar 2020 üle viia aprillist oktoobrisse, sest suur osa festivalil esinevatest artistidest on maailma olulisemad jazzmuusikud ning nende tuuri- ja kontserdigraafikud on lepitud kokku väga pikaajaliselt. Küll aga on mitmed välismaised artistid ja paljud kodumaistest muusikutest kinnitanud oma osalust sügisesel jazzipeol. Täname mõistva suhtumise ja koostöö eest kõiki oma partnereid ning hoiame avalikkust ja kõiki jazzisõpru edasisega kursis.

Keerulisse olukorda sattunud festival Jazzkaar kutsub kultuurisõpru üles vahetama kontserdi piletid sama artisti kontserdiks uuel kuupäeval või oma piletiostuga toetama festivali ellujäämist. Mõistame, et uuenenud festivali toimumisaeg ei pruugi kõigile jazzisõpradele sobida ning festival Jazzkaar 2020 pakub võimalust piletite tagastuseks või vahetuseks perioodil 1.-30. aprillini 2020. Täpsemad vahetuse ja tagastuse juhtnöörid avalikustatakse 31. märtsil 2020.

Jazzkaare meeskond jätkab tööd nii rahvusvaheliste kui ka Eesti muusikute kontsertidele uute toimumisaegade leidmiseks. Täpsustatud infot anname hiljemalt 31. märtsiks 2020.