Avamisel esines kunstnik ja näituse Eesti poolne korraldaja Al Paldrok/Anonymous Boh. Näitus on interdistsiplinaarne kunstide ja ideede vahetus lääne kultuuri ühelt tipptasemelt teisele - Lõuna-California/Los Angelese basseinist Eestisse ja Balti riikidesse.

ViCA galeriides Los Angeleses on näituse alustamiseks välja valitud tuntud Lõuna-California ja Eesti kunstnikud. Näitusel esinevad Eesti kunstnikud Toomas Kuusing, Al Paldrok / Anonymous Boh, Taje Tross, Pusa, Tõnis Laanemaa, Peeter Allik, Leonhard Lapin, Raul Meel, Hillar Tatar ja George Koll ja Serge Koll. USA kunstnikud on Bradford J. Salamon, Doug Edge, Cosimo Cavallaro, Sonja Schenk, Gloriane Harris, Robert Nelson, Catherine Ruane, Roman Traexler, Lil 'Mikey Coleman, William Turtle.

„Näitus rõhutab ajaloolist, vastastikust paika ajas ja meeles, soovi kompida piire kuni äärmuseni. Kunst kõikides vormides - ideid, sõnu või märke, kasutuselt kõrvaldatud või erinevaid elemente kokku monteerides, vormitud või sepistatud, projitseeritud, ehitatud, kuulates ja üksteisega rääkides. Erinevate kunstiteoste komplekt läänemaailma vastassuunalistest otstest loob järjekindla hääle ja kogemuse ajas ja ruumis, täis kontrastsust, pingeid ja ühehäälsust," ütles kuraator Juri Koll.

Projekti "Edge to Edge" Eesti näitused toimuvad juulis Tartu Kunstimajas Tartu Graafikafestivali raames ja ja Pärnu IN Graafika Festivalil Pärnu linnagaleriis augustis.

Näitus tähistab Eesti ja teiste Balti riikide iseseisvuse 100. aastapäeva ning on avatud 28. juunini.