Eesti Kooriühingu juhatuse esimees ja žüriiliikme Raul Talmari sõnul oli võidutöö tema jaoks kõige dirigendipärasem - meeldis ka lihtsus ja tehniline nutikus, mille peale ei osanudki varem tulla.

Teise preemia pälvis võistlustöö märgusõnaga "Luup" (autor: Anna-Liisa Unt, OÜ Lahe atmosfäär) ja kolmanda preemia võistlustöö märgusõnaga "Üles" (autorid: Katrin Tammsaar, Lilian Sokolova ja Merlin Kuusemets). Lisaks tunnustati eripreemiaga ideekavandit "Vägi" (autorid: Joanna Kordemets, Helina Maalt ja Illimar Truverk, OÜ arhitekt11).

Ideekonkursile laeokus kokku 16 tööd ning selle eesmärgiks oli leida nüüdisaegne lahendus Tallinna lauluväljaku uuele dirigendipuldile. Uus dirigendipult valmib 2019. aastal toimuvaks laulu- ja tantsupeoks “Minu arm”, mil laulupidu tähistab oma 150. juubelit.

Avaliku ideekonkursi žüriisse kuulusid: Raul Talmar (Eesti Kooriühingu juhatuse esimees), Hirvo Surva (Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA nõukogu liige), Raul Järg (Eesti Arhitektuurikeskus MTÜ juhataja), Peeter Laurits (XXVII laulu- ja XX tantsupeo “Minu arm” peakunstnik), Rasmus Puur (dirigent), Pent Talvet (disainer) ja Alvin Järving (arhitekt). Konkursi idee algataja on Argo Peever.