Finnvoxi tegevjuhi Risto Hemmi sõnul võttis Green Day tuuri mänedžer nendega eelnevalt ühendust ning uuris, kas oleks võimalik bändile Soomes viibimise ajaks ka stuudio vabastada. „Mänedžeri sõnul ei viitsi bändiliikmed tuuri ajal hotellis lihtsalt niisama istuda ja juua, vaid tahavad teel olles sündivaid lugude ideid ka salvestada,“ vahendas Ilta-Sanomat Hemmi sõnu.

Pühapäeval salvestaski Berkeleyst Californiast pärit Green Day Helsingis neli pala. „See on küll veel väga toores materjal, kuid küll neist mõni detail hiljem ka lõplikus lauluversioonis sisaldub. Kostusid need katsetused küll väga hästi,“ märkis Hemmi.

Ehkki tuleviku osas lubadusi ei tehtud, olevat poprocki viljelevad endised pungimehed ja nüüd publikut meloodilise staadionirockiga paeluvad tüübid stuudioga rahule jäänud, mistõttu Hemmi hinnangul pole võimatu ka nende naasmine. Finnvoxi stuudio on Soome raskeroki bändide seas hinnatud, seal on teiste seas lindistanud ka põhjanaabrite üks kuulsamaid "ekspordibände" HIM. Ka on Finnvoxis lindistanud Metsatöll.

Helsingi kalasadama tööstusalal andis Green Day teisipäeva õhtul ligi kahetunnise kontserdi. Enne Helsingit esinesid mehed laupäeval Göteborgis, reedel on Billie-Joe, Mike ja Tre Cool koos oma üsna arvukaks paisunud saateansambliga Münchenis. Green Day Euroopa turnee algas 29. mail Hollandis, kus nad esinesid ühel festivalil. Euroopas lõpetatakse 4. juulil Veneetsias, sealt suundutakse augustiks ja septembriks Põhja-Ameerikasse. Oktoobris esinevad 1994. aastal albumiga Dookie maailma muusikateadvusse tõusnud ning kümme aastat hiljem American Idiotiga sadu tuhandeid uusi ja noori fänne juurde saanud Green Day mehed Lõuna-Ameerikas.