Saalikompleksi valmimisega on kooli ajaloos suur etapp läbi saanud.

Seda küll. Kui me 1999. aastal, kahekümne aasta eest siia Rävala puiesteele uude hoonesse kolisime, oli alguses planeeritud kontserdisaaliga terviklahendusest loobutud. Tolleaegsetest rahalistest vahenditest jätkus vaid projekti osaliseks elluviimiseks ja saalikompleks jäi oma aega ootama palju pikemaks ajaks, kui algul loodeti.
Uue saali ehitustööd algas kaks aastat tagasi. Praegu on isegi imelik meenutada, et siis oli selle juurdeehituse asemel siin suur must auk, kus arheoloogid väljaaevamisi tegid.
Maja sai vägagi kaasaegne. Kas see võiks olla pika ootamise pluss, et nüüd sai maja parem, kui tookord oleks võimalik olnud?

Raske öelda... Kas sel ajal oleks tulnud kehvem saal? Väga võimalik, sest Eesti oli tol ajal palju vaesem, samuti on kahekümne aasta jooksul edasi arenenud tehnoloogia ja ehitusmaterjalid. Nii et, tõepoolest võib-olla oli sellel pikal ootamisel ka oma positiivne külg.

Avalehele
3 Kommentaari
Loe veel: