Triin õpib Tallinna 37. keskkoolis ja on kogu elu muusikat tudeerinud. “Ma esinemist ei karda, olen kooride ja ansamblitega nii palju esinemas käinud. Muusikakoolis õppisin kitarri, ” ütleb Triin.

Eeskujuks – Jaani isa

Laule kirjutavad mõlemad. Noored ütlevad, et need on lihtsad laulud sellest, mis neid ennast huvitab, aga päris folgiks nad seda ei nimeta. Jaan peab oma muusikalisteks lemmikuteks punk- ja folkbände: JMKE, Vennaskond, Somnambuul, vennad Johansonid, Montra Gora.

Triin on pungi poole vahele jätnud, talle meeldivad Queen ja Led Zeppelin. “Johansone ja Jaani isa kuulan ka,” tunnistab ta.

Jaan juunior arvab, et ta päris samasugust muusikat ei tee kui tema isa. “Me panime ta tema enda kahte vana lugu laulma, leidsin kodust ühe vana audiolindistuse,” ütleb noor Jaan. Ta on üldisema selguse mõttes plaaninud ka esinejanimeks Jaan Fesland võtta, et ta isaga segi ei läheks. “See on meie suvekodu Vilsandi vanamoodne nimi,” ütleb Jaan.

Mõned korrad on noored ka esinemas käinud – Viljandi folgi vabalaval, GAG-i kevadballil ja Polymeri tehases toimuval noortebändide täitsa kuumas sarjas “Diletantide avangard”.

“Nüüd on meil 20. mail Von Krahli teatris kontsert,” teatavad Jaan ja Triin. Selleks puhuks on nad bändi laiendanud – kaasa teevad akustiline trumm jembe, viiul, torupill ja flööt. “Vist päris plaati veel ei tahaks teha, enne peaks ikka midagi korda saatma,” arvavad noored.