Septembrist alates on Kuku-raadiol uuendatud programm, mis toob kuulajateni rohkem uudiseid ja vähem muusikat. Peatoimetaja Harri Tiido sõnul on vastukaja uuendatud programmile positiivne. “Kukus on sõnaline osa kasvanud ja muusikaline osa vähenenud, päeval meil eraldi muusikasaateid enam pole,” iseloomustab Tiido Kuku programmi. Esimese uuendusena on Kukus esmaspäeva õhtuti saade “Majanduskolmik”, mida juhib Eesti Ekspressi peatoimetaja Aavo Kokk. Saatejuhi vestluspartneriteks on kaks majandus- või pangandustegelast.

Kuku peatoimetaja sõnul on endiselt kehtiv raadio lipulause “Raadio mõtlevale inimesele”, sest eesmärk on aidata kuulajat mõtlema ning areneda koos temaga.

Nädala esimesest päevast alates toimub uuendus ka Kuku öises programmis, mil käivitub saade “Öös on inimesed”. Kindel öine juht on Härmo Saarm, raadio peatoimetaja sõnul aga võib tulla kuulajate hiliseid tunde sisustama veel mõni tuntud nimi. Kahe tunni jooksul kõneldakse kuulajaga kindlal teemal ning stuudiosse on võimalik helistada.

Igal argipäeval, välja arvatud esmaspäeval, täidavad Kuku stuudio kirjutavad ajakirjanikud. Teisipäeval on tunni jagu eetris majandusleht Äripäev, kolmapäeval Tartu ajaleht Postimees, neljapäeval nädalaleht Eesti Ekspress ja reedel Eesti Päevaleht. Kuku-raadio on juba saanud ajalehesaadete kohta vastukaja. “Paar inimest on helistanud ja öelnud, et on pärast saate kuulamist hakanud lugema artikli alt autori nime,” sõnas Harri Tiido.

Äripäevadel on alates kella kuuest õhtul uus infosaade “Päevapilk”.

Hommikuprogrammi, kümme minutit enne poolt kaheksat, on Kuku pikkinud Baskini anekdoodi, mis peaks andma väikese huumorisüsti kella seitsme ja kaheksa vahelisse tundi. Kella kaheksa ja üheksa vahel hommikul jäävad endiselt eetrisse Rohke Debelakki “Libauudised”.

Nädalavahetuse varahommikutel kella 8–9 kuuleb Kuku kuulaja saateid, mis ennist olid tuntud riigiraadio lainepikkuselt. Laupäevahommikul on eetris Vikerraadiost tuntud Meretund ja pühapäeval maainimestele mõeldud Maatund. “Võidakse mõelda, et need pole võib-olla kommertsraadio teemad, kuid samas on nad vajalikud, sest Eesti on olnud ja tahab ka edaspidi olla mereriik ning maainimesi ei saa ka ilma oma tunnita jätta,” sõnas Tiido.

Laupäeval on eetris vahepeal Kuku programmist eemal olnud filmimuusika tund FM, mida juhib Lemo. Suvel alustanud Kirke Erdi kultuurisaade jätkab pealkirjaga “Mida teha, kui midagi ei ole teha”.

Muusikat pakuvad Kuku lainepikkusel prantsuse muusika saade, maailmamuusika saade ning muusikalide tund. Pühapäeval on eetris naiste saade “Tund Annega”.