- Antonio Carlos Jobim - Desafinado
Selle lauluga meenub mulle mu onu John. Igas suguvõsas peab olema üks onu John. Ta on see, kes ajab kõiki naerma, seltskonna hing, teatraalne ja õhtu lõpuks läheb kohe kindlasti kellegagi tülli! Igatahes mu onu John üks parimaid kitarrimängijaid, keda tean. Kui olin noor, tutvustas ta mulle brasiilia samba virtuoose. Tom Jobimi muusika kõnetab mind sellest ajast saati.

- Mutemath - Typical
Aasta oli 2009. Töötasin terve suve Atlantas ja viibisin kontserdil, kus see live filmiti. Ma samastusin nendega, sest teadsin, et nad on kristlased ja nad on suutnud oma lauludesse loovalt ja ilusalt põimida sügavamat sõnumit kui paljud rock- ja popartistid, keda kuulasin. Kui esimest korda elektrikitarri kätte võtsin, hakkasin kohe otsima, kuidas seda laulu mängida.

- The Killers - Read My Mind
Oli üks mu esimesi esinemisi tartus, kuskil kohvikus. Valisin laule ja teadsin, et see peab olema üks neist. Ei teagi, miks.

- Shiny Toy Guns - Seasons of Love
Käisime Eleriga LAs. Olime laenanud sõpradelt auto ja sõitsime mööda rannikut ühte- ja teistpidi. Ostsime ühelt tänavamuusikult CD, mida autos pidevaltkuulasime. Teda kahjuks youtubes ei leidnud, seega panen siia ühe laulu teiselt California artistilt.

- Nyan Cat
Oli õhtu enne hindamisi Tartu Kõrgemas Kunstikoolis aastal 2011. Peaaegu kogu kursus on olnud koolis juba üle 48 tunni, et lõpetada (või alustada) oma töid enne kella kukumist. Üldiselt olid kõik pisut närvis ja nokitsesid vaikselt oma asja, aga üks asi oli kindel. Taustal käis Nyan Cat 10h versioon.

- David Holmes - $160 Million Chinese Man song
Kõrvetasin oma esimesse autosse CD, kus oli Oceans 11 soundtrack. Autosse murti Tartu kesklinnas sisse. Makk oli ära võetud, aga õnneks see CD oli alles. Aitäh teile, vargad!

- Hillsong United - Oceans
Austraalia kirikubänd, kes loob muusikat, mida lauldakse üle terve ilma. See laul räägib usaldusest ja ma võin garanteerida, et selle laulu saatel olen isegi poetanud mõne pisara ja palvetanud, et võiksin vähem muretseda asjade pärast, mille muutmine pole minu võimuses. Mõni laul on ikka palju enamat kui viis ja sõnad.

- The Beach Boys - God Only Knows
Hoidsin siis ankru lõpetuseks nendele tugevatele, kes jõudnud playlisti lõppu. Lapsepõlves veetsin juulikuud Kanadas, kus vanavanematel oli kodukene järve ääres. Seal sai paadiga sõita, kivide peal mängida "kuuma laavat", lesida päikese käes ja mustikaid korjata. Kõikidele eelnimetatud tegevustele andis soundtracki Stereo 8 kassetimängija, kus oli väga limiteeritud valikus kassette. Minu õnneks oli seal selline album nagu "Pet Sounds", mis muutus aastatega meie pere lemmikuks.

Daniel Levi singel “Flowers” annab aimdust bändi uuest muusikalisest suunast. “Pausi muusika avaldamisest ei saa pidada puhkuseks, vaid hüppelauaks uue materjali loomisel,” ütleb Daniel viimaste aastate kohta.

„Flowers,“ mis on valminud koostöös NOËPiga on tantsuline rocki sugemetega poplugu, mis puudutab ka hinge. „Uus lugu räägib suhtest, kus on piisavalt usaldust ja ausust, et tegeleda probleemidega sügavuti, otsimata kiiret ja pinnapealset lahendust,“ avab Daniel uue singli sõnumit.

Lugu on kuulatav Spotifys, Itunes'is ja muudes digilevikanalites.