Novikov kirjeldab oma playlisti valikut nii:

Mõtlesin anda väikese ülevaate erinevatest žanritest, mis mind köidavad- kõike klassikalisest repertuaarist metalini välja. Klassikalisest repertuaarist on üks mu isiklikest lemmikutest Sibeliuse viiulikontsert. Samuti mõtlesin lisada midagi marimba repertuaarist - kaks mu suurt eeskuju Pius Cheung ja Eriko Daimo tegid väga laheda duo seade Astor Piazzolla "Verano Porteño´st.

Jazz'ist lemmikpaladeks on Frank Sinatra „I've got you under my skin“ ja Duke Ellington“Caravan“ - viimasest teosest on mitmeid häid esitusi, aga mu lemmik on kindlasti see versioon ühe kõige vägevama trummisoologa Charly Antolini esituses.

Tänapäeva pop artistidest on üks mu isiklikest lemmikutest Adele. Vanematest artistidest näiteks Depeche Mode. Ühe alternatiivse loona lisasin Baroness „Shock me“. Foo Fighters „Learn to fly (Rockin' 1000)“ näol on tegemist ühe väga huvitava projektiga: 1000 muusikut esitasid selle teose vabas õhus, et meelitada bändi Itaaliasse mängima. Valikus on ka mõned palad Eesti artistidelt, mis mind on kõnetanud.